Ατομικό Ιδιαίτερο Σεμινάριο Φυτοπροστασίας !!!

Ειδικά και αποκλειστικά, για εσάς και την καλλιέργειά σας.

Κάθε γεωργός, από κάθε περιοχή της Ελλάδας, για κάθε καλλιέργεια, μπορεί να μάθει τα πάντα.

Στο σεμινάριο θα καταδειχθούν όλα τα έντομα, οι μύκητες και τα ζιζάνια, τα οποία προσβάλλουν την παραγωγή σας και θα δοθούν πρακτικές οδηγίες, μέσα από την πολυετή μας εμπειρία για την καταπολέμησή τους, καθώς επίσης θα αναλυθούν και όλα τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπισή τους.

Μέσα από τις ανοιχτές ερωτήσεις θα λυθούν και θα αποσαφηνιστούν ενδεχόμενες απορίες των συμμετεχόντων.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ποιά είναι τα σημαντικά έντομα - εχθροί της καλλιέργειας σας, ποιοί είναι οι μύκητες - ασθένειές της, ποιά είναι τα ζιζάνια της. Ποιά είναι η επίδρασή τους στην ποσότητα και ποιότητα της παραγωγής σας.

Πώς μπορούμε να τα καταπολεμήσουμε; Ποιά φυτοπροστατευτικά προϊόντα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε; Με ποιόν τρόπο; Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος εφαρμογής; Υπάρχει Βιολογικός τρόπος αντιμετώπισής τους; Πρακτικές οδηγίες εφαρμογής των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ζωντανό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με διάρκεια 1-2 ώρες ( αναλόγως της καλλιέργειας ).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Για 1 καλλιέργεια: 1 άτομο 30€, 2 άτομα 50€, 3 άτομα 60€.
Για 2 καλλιέργειες: 1 άτομο 50€, 2 άτομα 80€, 3 άτομα 100€.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Χατζόπουλος Ιωάννης είναι Γεωπόνος με μεγάλη εμπειρία τόσο στη βιομηχανία τροφίμων όσο και την αγροτική παραγωγή και στην εφαρμογή καινοτόμων δράσεων στον αγροτικό τομέα και είναι πιστοποιημένος στα συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Έχει επίσης πτυχίο περιβαλλοντολόγου τάξης Α΄ του Υ.Π.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε.

Σύμβουλος στην Εταιρεία Διαχείρισης της Πανεπιστημιακής Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πανεπιστημιακός ελαιώνας - Μονή Πάου Αργαλαστής Πηλίου).

Σύμβουλος σε γεωπονικά θέματα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους. Επί 20 έτη είχε γεωπονικό κατάστημα Γεωργικών εφοδίων.

Η αγροτική εμπειρία του περιλαμβάνει την μεγάλη καλλιέργεια, τα βιομηχανικά φυτά, την δενδροκομία, την αμπελουργία , την οινοποιία σε ιδιόκτητο οινοποιείο, τα φαρμακευτικά φυτά κ.α. Ακόμη, τη διεξαγωγή μελετών σχεδίων βελτίωσης για αγρότες και νέους γεωργούς, προγράμματα μείωσης της νιτρορύπανσης, την πυκνή φύτευση της ελιάς την και τις νέες ποικιλίες ακτινιδίου.

Είναι συντονιστής στο έργο VITVIN, με την εταιρεία ΤΣΑΝΤΑΛΗ, σύμφωνα με το οποίο θα παραχθεί φάρμακο για την φλεβική ανεπάρκεια από υπολείμματα της οινοποιίας και της αμπελοκαλλιέργειας καθώς και εξωτερικός συνεργάτης στο έργο HOLEA, με το οποίο θα δημιουργηθεί σύστημα για την αντιμετώπιση της νοθείας του ελαιολάδου, στα πλαίσια του Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ.

Σύμβουλος στο Εργαστήριο Δικτύων και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα Γεωργίας Ακριβείας και σε πλήθος προτάσεων που αφορούν την καινοτομία στην γεωργία .

Σύμβουλος στην εταιρεία Κλάδος Ελαίας με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης στην καινοτομία στις γεωπονικές επιστήμες.

Πρόσφατα έχει εκδώσει το βιβλίο '' Στους όμορφους δρόμους και τόπους της ελιάς'', στο οποίο περιγράφει τις ελληνικές ποικιλίες της ελιάς.
Αίτηση Συμμετοχής
Καλάθι αγορών
Scroll to Top