Συχνές Ερωτήσεις!

white-logo-transparent

Όσο θέλετε! Η τιμή του κάθε πακέτου καλύπτει έναν χρόνο συγκομιδής. Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, εκτός αν ακυρώσετε πριν την ημερομηνία ανανέωσης.

Εκτός των συμπεριλαμβανομενών στο κάθε πακέτο θα λάβετε ένα αναμνηστικό δίπλωμα Υιοθεσίας και ένα ενημερωτικό ένθετο, φωτογραφία του δέντρου σας με την ταμπέλα του δοθέντος ονόματος, ενημερωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να παρακολουθείτε την ανάπτυξή και την ποσότητα λαδιού που θα έχετε επιλέξει.

Φυσικά! Επειδή όμως οι ελιές ενός μόνο δέντρου δε μπορούν να περάσουν μεμονωμένα από το πιεστήριο, μαζεύουμε και αυτές των γειτονικών του δικού σας και τις πιέζουμε όλες μαζί.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι βιολογικοί και ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούσε ο παππούς μας για να φέρει στο σπίτι το πιο αγνό ελαιόλαδο. Με την απόφασή μας να διαθέσουμε το αγιορείτικό μας λάδι στο κοινό, ξεκινήσαμε και τις διαδικασίες πιστοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε τρία χρόνια.

Αυτή θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, ειδικά την εποχή της συγκομιδής ή και οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε την Αγιορείτικη φιλοξενία. Σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας περιμένουμε.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεσμευόμαστε να παραδώσουμε λάδι αντίστοιχης άριστης ποιότητας στους συνδρομητές.
Το ελαιόλαδο των πακέτων θα είναι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας. Επίσης στο site θα αναφέρονται λεπρομερώς οι αναλύσεις και οι διακρίσεις του εν λόγω ελαιόλαδου.
Βρείτε μας

Στείλτε μας μήνυμα απευθείας

Shopping Cart
scroll to top